به گزارش روابط عمومی شرکت عملیات غیرصنعتی و خدمات صنایع پتروشیمی به مناسبت روز جهانی غذا و تغذیه مسابقات آشپزی توسط اداره HSE برگزار شد. این مسابقات در دو گروه برگزار شد و در گروه اول بانوان و همسران کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی به رقابت با یکدیگر پرداختند و در گروه دوم نیز سرآشپزهای رستوران های این شرکت با پخت غذا با رعایت اصول تغذیه ای در این مسابقه شرکت کردند. مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی نیز با حضور در محل این مسابقه از رقابت شرکت کنندگان بازدید کرد. گفتنی است که به مناسبت روز جهانی غذا و تغذیه اداره HSE با همکاری اداره خدمات عمومی با بسته های صبحانه ای که بر اساس اصول تغذیه سالم تهیه شده بود، از تمام کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پذیرایی کردند.