<p class="MsoNormal"><span><strong><span dir="RTL" lang="FA">به گزارش روابط عمومی شرکت عملیات غیرصنعتی و خدمات صنایع پتروشیمی به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی بهداشت محیط، در مراسمی با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت رئیسه شرکت عملیات غیرصنعتی از کارشناسان بهداشت رستوران ها و اماکن رفاهی این شرکت تقدیر به عمل آمد.</span></strong></span></p> <p class="MsoNormal"><span><strong><span dir="RTL" lang="FA">آتش زمزم در ابتدای این مراسم سخت گیری در مسائل بهداشتی را لازم دانست و اظهار داشت: یکی از ویژگی های بارز شرکت عملیات غیرصنعتی ارتباط پیوسته با مشتریان در اماکن رفاهی و رستوران ها است و به همین جهت رعایت الزامات بهداشتی در این اماکن دارای اهمیت ویژه ای است.</span></strong></span></p> <p class="MsoNormal"><span><strong><span dir="RTL" lang="FA">وی با تاکید بر لزوم عدم چشم پوشی از تخلفات بهداشتی <span> </span>گفت: توصیه من به همکاران در اداره </span></strong><strong><span>HSE </span></strong><strong><span dir="RTL" lang="FA">و همچنین کارشناسان محترم بهداشت این است که از هیچ خطایی در امور بهداشتی چشم پوشی نکنند و مطمئن باشند که شرکت عملیات غیرصنعتی از این سخت گیری ها حمایت می کند.</span></strong></span></p> <p class="MsoNormal"><span><strong><span dir="RTL" lang="FA">مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی در پایان ضمن تقدیر از حساسیت های کارشناسان بهداشت در امور بهداشتی، پاسخ به اعتماد مشتریان را در افزایش کیفیت و رعایت نکات بهداشتی دانست که پیش برد این دو موضوع در کنار هم می تواند رضایت مراجعه کنندگان به اماکن مختلف شرکت عملیات غیرصنعتی را بیشتر کند.</span></strong></span></p> <p class="MsoNormal"><span><strong><span dir="RTL" lang="FA">گفتنی است که کارشناسان بهداشت در تمامی رستوران ها و اماکن رفاهی و اقامتی شرکت عملیات غیرصنعتی مستقر هستند و بر رعایت الزامات بهداشتی در تمام مراحل کار نظارت می کنند.</span></strong></span></p> <p class="MsoNormal"><span dir="RTL" lang="AR-SA"> </span></p> <span></span>